Bine ati venit

Nou

Pentax 17 Dark Silver Body kit

Aparat foto pe film de tip point and shoot semi-încadrat

Disponibilitate: In stoc

2.749,00 RON

Detalii

Detalii

Pentax 17 este o cameră analoagă unică, produsă recent. Acesta dispune de formatul half-size, în care două imagini de 17 mm x 24 mm sunt capturate într-un singur cadru în format 35 mm (36 mm x 24 mm). De asemenea, folosește un mecanism de avansare orizontală a filmului. Atunci când este poziționată în mod normal, captează imagini în format vertical, identice cu imaginile familiare captate de smartphone-uri, care sunt utilizate în mod obișnuit în prezent pentru a face fotografii.

Operare manuală a aparatului foto, unică pentru aparatele cu film

Pentax 17 dispune de un mecanism de înfășurare manuală a filmului bazat pe cele încorporate în aparatele foto cu film SLR marca Pentax. Pârghia de avansare a filmului permite utilizatorului să se bucure de acțiunea de înfășurare a filmului și de un sunet de înfășurare după fiecare declanșare a obturatorului. Sistemul său de încărcare ușoară este conceput pentru a preveni erorile de încărcare a filmului, în special pentru cei care folosesc pentru prima dată o cameră de film. De asemenea, dispune și de alte mecanisme specifice aparatelor foto cu film, cum ar fi operațiunea de derulare manuală a filmului cu ajutorul manivelei de derulare, compensarea expunerii prin intermediul selectorului de compensare a expunerii și setarea sensibilității ISO prin intermediul selectorului de sensibilitate ISO. 

Obiectiv cu focală fixă nou dezvoltat care combină optica dovedită în timp și cea mai recentă tehnologie de acoperire a obiectivului. 

Pentax 17 dispune de un obiectiv cu focală fixă de 25 mm F3,5 nou dezvoltat (echivalent cu un obiectiv de 37 mm în format 35 mm). Bazat pe optica încorporată în apreciatul PENTAX Espio Mini (comercializat în 1994), acesta a fost reproiectat pentru a se potrivi perfect în formatul de jumătate de normă. De asemenea, este tratată cu un strat de acoperire HD (High Definition) - un strat multistrat foarte apreciat - pentru a optimiza claritatea și acuitatea imaginilor în format half-size. Folosind ca referință obiectivul utilizat la RICOH Auto Half (un model de dimensiuni medii de mare succes comercializat pentru prima dată în 1962), unghiul de vizualizare și distanța focală au fost selectate pentru a face ca fotografierea ocazională, de zi cu zi, să fie simplă și fără cusur. 

Sistem de focalizare pe zone pentru a comuta zona de focalizare prin simpla selecție a marcajelor de zonă. 

De la prim-planuri până la distanțe mari, sistemul de focalizare pe zone al modelului PENTAX 17 este împărțit în șase zone de focalizare, indicate prin semne care semnifică fiecare zonă. Tot ce trebuie să facă utilizatorul pentru a seta focalizarea camerei foto este să selecteze marcajul cel mai potrivit pentru distanța subiectului pe inelul de focalizare pe zone. În zona de focalizare Macro, utilizatorul poate capta o fotografie de prim-plan de la o distanță de aproximativ 25 de centimetri. Cureaua de mână (inclusă ca accesoriu standard) îi permite utilizatorului să măsoare mai precis distanța subiectului. 

Vizorul optic luminos pentru confirmarea în timp real a imaginii unui subiect. 

Vizorul optic al modelului PENTAX 17 dispune de un vizor luminos de tip Albada. De asemenea, acesta este prevăzut cu un cadru de compensare a câmpului vizual de prim-plan pentru a vă ajuta să compuneți mai ușor imagini de prim-plan. Este posibil să verificați marcajele de zonă direct prin vizor. 

Șapte moduri de fotografiere pentru a se adapta la diferite aplicații. 

PENTAX 17 ajustează automat setările de expunere pe baza datelor de iluminare colectate de senzorul său de măsurare. În plus față de modul Full Auto în care toate setările de expunere sunt se-lectate de către aparatul foto, acesta oferă alte șase moduri de fotografiere, printre care: Slow-speed sync, care este foarte util în fotografia crepusculară; și Bulb, care este util pentru fotografierea peisajelor nocturne și a focurilor de artificii. PENTAX 17 dispune, de asemenea, de un cadran independent de compensare a expunerii, care permite utilizatorului să modifice rapid nivelul de expunere pentru a se adapta la diferite tipuri de subiecte sau pentru a exprima intențiile creative ale utilizatorului. 

Corp de înaltă calitate cu o atenție meticuloasă la fiecare detaliu. 

Corpul modelului PENTAX 17 are un design clasic, care face aluzie la aspectul tradițional al aparatelor foto cu film. Capacele de sus și de jos sunt realizate dintr-un aliaj de magneziu solid, dar ușor, pentru a optimiza rigiditatea corpului camerei. Filetul de montare a filtrului de 40,5 mm permite utilizatorului să monteze o serie de filtre, disponibile pentru achiziționare pe piață. Cu o atenție meticuloasă acordată fiecărui detaliu

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Senzor Nu
Ecran/Vizor Nu
Captura imagine Nu
Capture Video Nu
Obiectiv Nu
Zoom Nu
Blitz Nu
Memorie Nu
Interfete Nu
Altele Nu

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Pentax 17 Dark Silver Body kit

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Valoare
Calitate

Intrebari despre Pentax 17 Dark Silver Body kit

Acest produs nu are inca intrebari.