Bine ati venit

TERMENI SI CONDITII

 

1. INFORMATII

Site-ul www.magazinphotomania.ro este proprietatea de S.C. FOCUS TRADING 94 SRL cu sediul social in Bucuresti, intrarea Tudor Stefan nr.10 , sector1, cod postal 011657,cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti J40/10402/1994, CUI RO5769766.

2. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea site-ului www.magazinphotomania.ro, reprezintă acceptarea termenilor si conditiilor detaliate mai jos. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului.In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, va rugam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.

3. DREPTURILE DE AUTOR

Informatiile publicate pe www.magazinphotomania.ro apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al S.C. FOCUS TRADING 94 srl. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare 4.

4. CONTRACTUL

Cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de site, respectiv prin telefon sau email. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau la emiterea confirmarii automate de primire a comenzii. Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul poat anula comanda consumatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati in termen de 14 zile. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de maxim 90 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare) Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

5. ANULARE COMANDA

Magazinphotomania nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

- preturile efisate pe site-ul magazinphotomania.ro sunt rezultatul unei erori materiale;

- produsul/produsele comandate nu se mai afla pe stoc;

- tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;

- datele furnizate de catre Cumparator pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6. GARANTII

Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator).Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

7. LITIGII

Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competente de la sediul S.C.FOCUS TRADING 94, respectiv Judecatoria Sector 1 Bucuresti.

Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC FOCUS Trading 94 SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@focus94.ro De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Modalitati de plata: numerar, ordin de plata, cu cardul online in toata tara, cu cardul la sediul nostru(Cardurile acceptate sunt VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro)) Modalitati de livrare:Fan Courier sau ridicarea din showroom-ul propriu.