Bine ati venit

Nou

Aparat foto DSLR K-3 III Monochrome Body Kit

Aparat foto DSLR exclusiv pentru fotografia alb-negru

Disponibilitate: Disponibil la comanda

11.229,00 RON

Detalii

Detalii

1. Senzor de imagine CMOS specific monocrom

Pentru a optimiza calitatea imaginilor monocromatice, camera încorporează un senzor de imagine CMOS în format APS-C, specific monocrom, fără filtru AA (anti-aliasing) cu aproximativ 25,73 megapixeli efectivi. Senzorii obișnuiți de imagine color sunt proiectați să primească lumina care trece prin filtrele de culoare roșu (R), verde (G) și albastru (B), astfel încât fiecare pixel detectează doar o componentă de date de culoare. Pentru a compune o imagine monocromă, senzorii de culoare trebuie să convertească datele de culoare în date monocromatice prin interpolarea datelor de culoare pe care le colectează. Noul senzor de imagine specific monocrom, totuși, poate reflecta cu fidelitate datele de luminozitate obținute de fiecare pixel din imagine — fără procesul de interpolare — pentru a produce o expresie monocromatică extra-fină, în imagini cu rezoluție ridicată și bogate în gradații.

2. Calitatea imaginii concepută exclusiv pentru fotografia monocromă

Calitatea imaginii produsă de originalul PENTAX K-3 Mark III a fost complet reevaluată și complet reproiectată pentru a optimiza caracteristicile de imagine ale noului senzor de imagine monocrom. Rezultatul este o expresie extrem de sensibilă, cu un efect natural de bokeh (defocalizare), o gradație bogată și o claritate extra-fină - o imagine pe care doar senzorul de imagine specific monocrom o poate oferi.

3. O selecție de finisaje specifice monocrome

PENTAX K-3 Mark III Monochrome oferă trei moduri de imagine personalizată concepute exclusiv pentru fotografia monocromă, pentru a oferi finisaje distinctive. Pe lângă modul Standard, oferă și modul Hard pentru a produce imagini cu contrast ridicat și modul Soft pentru a crea imagini cu contrast ridicat și cu contrast redus. Fiecare mod oferă ajustarea minutelor a parametrilor cum ar fi tonul, cheia, contrastul și claritatea. Acest lucru permite fotografului să își personalizeze imaginile. 

4. Design exterior care reflectă conceptul de fotografie monocromă

PENTAX K-3 Mark III Monochrome oferă iluminare de fundal pe panoul de date LCD poziționat pe panoul superior, în timp ce prezintă litere „Monocrom” imprimate pe umărul din stânga sus al panoului din spate. Ecranul său de meniu prezintă implicit o schemă vizuală alb-negru, în timp ce insigna SR (Shake Reduction) este finisată în argintiu. Pictogramele imprimate pe butoane și comutatoare de pe exteriorul camerei sunt finisate în trei nuanțe de gri pentru a ajuta utilizatorii în utilizarea aparatului foto. Una peste alta, conceptul de fotografie monocromă este evident pe tot corpul aparatului foto.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Senzor Nu
Ecran/Vizor Nu
Captura imagine Nu
Capture Video Nu
Obiectiv Nu
Zoom Nu
Blitz Nu
Memorie Nu
Interfete Nu
Altele Nu
Valoare cashback N/A
Valoare Buyback N/A

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Aparat foto DSLR K-3 III Monochrome Body Kit

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Valoare
Calitate

Intrebari despre Aparat foto DSLR K-3 III Monochrome Body Kit

Acest produs nu are inca intrebari.