Bine ati venit

HD PENTAX-D FA MACRO 100mm F2.8ED AW

Obiectiv foto macro rezistent la intemperii

Disponibilitate: Disponibil la comanda

3.139,00 RON

Detalii

Detalii

1. Performanta exceptionala a imaginii

Ob foto incorporeaza un element optic din sticlă ED (Dispersie foarte scăzută) și două elemente optice din sticlă cu dispersie anormală pentru a compensa diferitele aberații și a minimiza generarea efectului nedorit de franjuri violet. Acest lucru este cuplat cu acoperirea HD (High Definition) multistrat de înaltă calitate, care reduce reflectanța medie în spectrul razelor vizibile la mai puțin de 50% în comparație cu modelele convenționale și sistemul inovator de focalizare FREE (Fixed Rear Element Extension) . Toate împreună, aceste tehnologii reduc efectiv generarea de imagini fulger și fantomă la minimum pe întreaga gamă de focalizare - de la distanța minimă de focalizare la infinit - și oferă imagini clare, de înaltă calitate. Obiectivul oferă, de asemenea, o mărire de mărime naturală la fotografierea la distanță apropiată pentru a surprinde imagini de prim-plan dramatice, cu detalii fine.

2. Constructie AW rezistenta la praf, rezistenta la intemperii pentru o fiabilitate exceptionala a fotografierii in aer liber Pregătit pentru diverse condiții de fotografiere în aer liber, obiectivul are o construcție AW (All Weather) rezistentă la praf și la intemperii pentru prima dată într-un obiectiv macro PENTAX. Această construcție de încredere previne pătrunderea prafului și a umezelii în interior, folosind șase părți de etanșare pentru a optimiza performanța etanșă. Când este montat pe un corp de cameră digital SLR PENTAX, rezistent la praf și la intemperii, creează un sistem de imagistică extrem de fiabil și durabil, care funcționează excelent în setările de fotografiere solicitante - pe ploaie sau ceață sau în locuri predispuse la stropire sau stropire cu apă.

3. Design exterior exclusivist și operabilitate remarcabilă Lentila are un aspect atractiv și elegant, datorită părților sale exterioare metalice prelucrate meticulos din aluminiu de calitate superioară. Inelul său de focalizare dispune de sistemul de focalizare Quick-Shift original PENTAX, care permite fotografului să schimbe instantaneu modul de focalizare de la automat la manual după ce subiectul a fost capturat în focalizare de către sistemul de focalizare automată al camerei. Această operațiune cu o singură acțiune asigură o manevră lină și confortabilă de comutare a modului de focalizare în timpul fotografierii cu focalizare manuală, pentru o operabilitate îmbunătățită dramatic.

4. Design compact, ușor pentru o manevrabilitate superbă În ciuda puterii de imagine mult îmbunătățite, făcută posibilă de noul design optic și de performanța remarcabilă rezistentă la praf și la intemperii, obiectivul este proiectat pentru a fi aproape la fel de compact și ușor ca smc PENTAX-D FA MACRO 100 mm F2.8 WR (lansat în decembrie 2009), asigurând o manevrabilitate remarcabilă

5. Alte caracteristici ・O distanță de lucru de 13 centimetri (la mărime naturală) pentru a facilita fotografierea subiecților inaccesibili, cum ar fi insectele ・Număr de serie individual atribuit fiecărui obiectiv: modele negre începând de la 0000001, modelul argintiu de la 1000001 ・Diafragmă circulară pentru a produce un efect de bokeh (defocalizare) natural și frumos, de la diafragma deschisă la F5,6, minimizând în același timp efectul de dungi al surselor de lumină punctiforme. ・SP(Super Protect)Acoperire aplicată pe elementul optic frontal, pentru a menține suprafața frontală fără praf sau pete.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Distanta focala 100mm Echivalent cu 153mm in format 35mm (when attached to PENTAX APS-C size DSLR cameras)
Diafragma maxima F2.8
Diafragma minima F32
Constructie 10 elements in 8 groups
Unghi de vizualizare 24.5° si 16° (when attached to PENTAX APS-C size DSLR cameras)
Montura KAF
Distanta minima de focalizare 0.303 m
Marire maxima 1x
Diametrul Filtrului 49mm
Controlul diafragmei Fully automatic
Nr. lamele diafragma 8
Diametrul si lungime maxima aprox. 65mmx80.5mm
Greutate 0.387
Parasolar parasolar, capace si husa incluse
Rezistență la intemperii N/A
Valoare cashback N/A

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: HD PENTAX-D FA MACRO 100mm F2.8ED AW

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Valoare
Calitate
Pret

Intrebari despre HD PENTAX-D FA MACRO 100mm F2.8ED AW

Acest produs nu are inca intrebari.